services_other-20140603-232705-2Thailand er et af de bedste asiatiske lande at rejse til. Ikke alene er det land stupendously smuk og har en meget varm kultur, men mængden af ​​aktivitet, som du kan gøre her er simpelthen overjordisk og vanedannende. Ingen tvivl om, Thailand turistindustrien har været stigende fra styrke til styrke.

Her er nogle af de mere interessante ting, at din ferie pakker har at tilbyde til dig i dette spændende land:


11870228-collage-of-thailand-images
jeg. Besøger hajerne: Hvornår var sidste gang, da du fik virkelig tæt på de gigantiske og farlige hajer? Men Siam Ocean World i Bangkok (hovedstad i Thailand) giver dig en fantastisk chance for at bogstaveligt berøre disse søuhyrer. Der er denne vandtank bygget inde i havet, hvor du kan gå ind og nyde en levende undersøiske skue. Kun en tyk glasplade adskiller dig fra de uhyrlige kæber!

ii. Besøger elefanter og krokodiller: Når du er på Bangkok, så sørg for at betale et besøg på det berømte Samphran elefant og Crocodile Farm, hvor du kan være vidne til de sjove elefant tema viser og også se de gigantiske krokodiller vise nogle af deres dødbringende bevægelser.

iii. Besøger Lumpini Park: Din ferie pakke tilbyder dig også en afslappende besøg i Lumpini Park, hvor du kan tage en tur eller jogge eller cykle. Sin friskhed og grønne områder vil helt sikkert efterlade et aftryk i dit hjerte.

iv. Besøger Konge Slanger: The Snake Park ved Bangkok arrangerer særlige viser, hvor en mand fanger King Cobra, kongen af ​​Slanger, uden beskyttelsesudstyr. Showet er både informativ og adrenalin-pumpende!

v Doing yoga:. Thailand turisme er også berømt for sine yoga centre, ayurvedisk behandling huse og massageklinikker. Denne tur kan være en perfekt undskyldning for at lære nogle tricks af holistisk yoga.

VI. Går til Koh Kret Island: Koh Kret er en lille ø lige en båd ride væk fra Bangkok. Det er kendt for sin kultur og markeder. Tager en dag ud for Koh Kret Island er stærkt anbefalet af dem, der har været vidne til sin forsimplede skønhed.

vii. Riding the Tuk Tuk: Din feriepakker også give dig en chance for at ride Tuk Tuk, en innovativ køretøj, som er lille og let at betjene. Det kan nemt vride igennem selv de smalleste af baner og er en oplevelse værd nogle gode minder.

viii. Besøg Dream World: Thailand feriepakke indeholder også en masse sjov i din rejseplan. Den berømte forlystelsespark kendt som ‘Dream World “er helt sikkert et must at besøge, især hvis du ønsker at have en rutschebane tid breezing gennem disse tyngdekraft-trodsende forlystelser.

ix. Hovedet på en flydende marked: Dem, der besøger Thailand også bringe tilbage behagelige minder fra flydende markeder (markeder flyder på vand), hvor du kan købe artefakter og mad. Khlong Lat Mayom Floating Marked er grundigt anbefales.

x. Freak dig ud på mærkeligste museum: Den Forensic Museum er Bangkok er virkelig underligt og kan være en anden slags erfaring-freaky og sarte! Det bør ikke blive savnet ud, uanset hvad der sker!