Uanset om du planlægger at gå til Asien for forretning eller fornøjelse, chancer er du måske finde det hele erfaring lidt skræmmende. Det kan være en lang vej at rejse, og hvis du aldrig har været til et sted, hvor engelsk ikke tales, kan det være lidt foruroligende. Dog kan rejse til Asien være ganske ligetil, når du er parat.

1. Tjek vejret.

downloadI mange asiatiske lande, herunder Vietnam, Thailand, og nogle dele af Kina, vil du se en våd sæson og en tør sæson. Mens let tøj kunne være hensigtsmæssig i alle tilfælde, kan undertiden pakning regn gear redde din tur! Dette gælder især, hvis du agter at besøge forskellige dele af et land.

For eksempel kan vestkyst Thailand opleve en anden sæson fra den østlige side ad gangen. Så hvis du finder strålende solskin i Phuket, kan det eventuelt regner i Koh Samui. Må ikke blive fanget ud.

2. Brug plast.

download (1)Når du planlægger din rejse, så tænk på at sætte de fleste af dine udgifter på et kreditkort. Denne måde, ikke kun vil du være i stand til at have et papir spor af dine udgifter, du kan også stoppe betaling, hvis dit kort bliver skummet. Det er også en meget transportabel måde at betale for ting.

 

3. Lær lidt af sproget.

images (2)Selv hvis du kun besøger for en kort stund, vil det hjælpe dig til at lære nogle grundlæggende sætninger.

Når du forsøger at bruge sproget indfødte til et område, er meget mere tilbøjelige til at se på du venligst folket. Så prøv at lære det grundlæggende som “venligst” og “tak”. Du vil også ønsker at lære retningsbestemte ord som “venstre” og “højre”, hvilket kan være ganske praktisk for indlysende grunde. De lokale ord for numre vil også være nyttigt, hvis du agter at shoppe. Pick up sætninger for overenskomstforhandlinger, især, og øve dem på natten basarer.

Kendskab til et par lokale ord kan gøre din asiatiske ferie så meget sjovere.

4. Tænk på din e-mail.

download (2)Hvis du vil en storby center, vil du sandsynligvis have noget problem at finde en trådløs forbindelse. Men husk, at nogle dele af Asien stadig ikke giver dig øjeblikkelig adgang til din email. Spørg din internetudbyder om roaming service, hvor du vil være i stand til at bruge de lokale telefonlinjer til at ringe op. Dette er en fantastisk måde at sikre, at du kan komme til det, du har brug for.

5. Tænk over din bagage.

download (3)Husk, at du vil være at trække din bagage bag dig for hele turen, så sørg for, at det vil vare! Der er andre måder at spare penge, men investerer i slidstærkt bagage. For at sikre, at ingen går væk med dig bagage ved en fejl, så tænk på at tilpasse din kuffert med klistermærker eller etiketter.

Det er også en god idé at ændre antallet indstilling, hvis du bruger kombination låse. Alt for mange mennesker forlader kombinationerne sat til standard 000 eller ændre den til 123, som ikke er alt for svært for en skurk at gætte. Tag din tid og komme op med en god kombination.

Bemærk også, at mange lande i Asien scramble at kalde sig den “verdens fabrik”, der er de outsourcede produktionscentre for mange multinationale selskaber. Som sådan, vil du finde bedre tilbud til souvenirs i Asien, end du nogensinde vil i Sydamerika eller Afrika. Så forberede det uventede shoppingtur. Gør plads i din bagage til din shopping. Eller tag et ekstra foldbar pose, der kan gled ind i din bagage nemt.

Sætte dine indkøb i en karton og forsegling det med cellotape er no go. Hverken bruger disse $ 1 plast cheapos du finder på mange asiatiske basarer. Du ønsker ikke at overrasket af en byge åben karton eller plasticpose, når hjemkomsten come dimagrire velocemente.

Så overveje disse præ-tur ideer og nyde en stor asiatisk ferie.