Tinder the Thai wayHvis du ikke er bekendt med Tinder, er det taget alle de formaliteter ud af online dating og springer lige til at tilslutte.

Vi er sikre på nogle få mennesker har dannet en relation fra det, men de fleste af fyrtøjet brugere er bare liderlige mennesker på udkig efter andre liderlige mennesker.

En Reddit tråd åbnet for at diskutere nogle af de skøreste oplevelser, de har haft fra Tinder.

Her er nogle af de mest vanvittige og absurde, men reelle ifølge dem Tinder historier, vi stødte på. ADVARSEL – nogle af disse fyrsvamp fortællinger er NSFW så vær omhyggelig læsning i offentligt eller lade din mor gennemse dem. Medmindre hun er på Tinder.

Fyrsvamp Tales: 16 vanvittige, men sande historier

The Window

Talte til denne pige for et par uger på Tinder, virkelig søde. Efter en første date fik jeg hende til at komme til mit arbejde sent en lørdag aften – til en levende musik mødested. Det var den sidste koncert før stedet var at få revet ned, så vi var alle utroligt fucked up. Hun fik der som mig og mine venner var drunkenly forlader for at forsøge at finde nogle af parterne. Alt for nytteløst at finde det, trak sig tilbage hjem med pigen.

Ved ankomsten indså jeg havde ingen nøgler eller tegnebog og huset var låst. Af frygt for at hun var gonna give op på mig, i et desperat træk jeg tog et skateboard ved hoveddøren og kastede den gennem vinduet. Jeg eller anden måde klatrede gennem forholdsvis uskadt med glasskår overalt og lade hende i – mine housemates kom hjem 10 minutter senere, var de ikke imponeret.

Fik lagt. $ 150 til at erstatte vinduet.

Pukket

Min ven mødte en pige på Tinder, mens i Paris for en weekend. De holdt taler en lille smule, efter at han gik hjem til Amsterdam. Hun bad sin adresse, så hun kunne sende et fødselsdagskort. Hun skide dukkede op på hans fødselsdag.

Hun texted ham, mens han var på arbejde siger hun var på hans hoveddør, og han troede, hun skal sjov, men han var i et møde og ude af stand til at kalde hende i to timer. Han sagde det var de længste to timer af hans liv. Da han fandt ud af at hun var alvorligt, han var chokeret. Han måtte invitere hende med til middag med sin familie og derefter hans venner havde en lille fest for ham og hun bragte en kage. Han lod hende sove på hans sofa (spillet af “Jeg er en gentleman” kort) og heldigvis havde han en forretningsrejse næste dag så han havde en undskyldning for at bede hende om at forlade. Hun for nylig kaldte ham til at sige, at hun var ved at blive klar til en dato og ikke havde noget at have på. Crazy.

Titanic i Chiang Mai

Fik taler til en pige på Tinder, mødte vi op for drikkevarer og det viste sig at være den bedste dato, jeg nogensinde har været på, vi lige snakkede hele natten og endte med et kys … Jeg gik hendes hjem og derefter tekst vi hinanden indtil vi begge faldt i søvn. Det var som at være 16 igen eller noget. Næste gang jeg så hende, jeg fik et blowjob, mens vi iagttog Titanic …

Giv ikke op

Jeg fik Tinder omkring en måned siden, og mødtes med min første live én i sidste uge. Vi havde faktisk været messaging for omkring en uge eller to, temmelig forskellige tidsplaner skylden, men vi endte med at møde op til en koncert, som førte til drikkevarer, der førte til mig at invitere ham tilbage til mit hus, som førte til sex.

Den sex varede skide evigt og ikke på en god måde. Han var en af de alkoholikere, der bare ikke kan skide kommer og i stedet for at indrømme nederlag blot holder dunkende og dunkende. Mine herrer, dette er ikke ønskeligt. Shit gør ondt efter ikke alt for længe. Der er Chafing involveret. I sidste ende var jeg lige så over det, at jeg rullede rundt og faldt i søvn. Beklager, dude. Jeg giver ham en anden chance denne weekend med forhåbentlig mindre alkohol, så vi vil se.
Jeg vil give det en 5/10. Havde sex, døde ikke, villig til at prøve en gang til.

VIP

Min kammerat har lige fortalt mig sin historie i sidste uge. Tilsyneladende havde han Tinder i et stykke tid og fik intet. Hans første hook op var nogle rigtig sød pige (viste mig pics), der var en eller anden måde i sports industri i Asien. Hun fik dem særlig adgang til et spil så de gik til en fest på nogens uber dyr lejlighed (taghave i NYC, i millioner). Han fik et BJ i badeværelset. Han er ikke den fyr at prale, men det var over toppen nok, at han var nødt til at dele historien.

The Stripper

Min ven fucked denne stripper med en halv barberet hoved og ansigts tatoveringer. Hun fortalte ham, at hun havde rygning meth hele formiddagen, og at hun havde en kæreste. Vi fandt senere ud af, at hun er også gravid. Min ven sagde, det var den bedste sex han nogensinde har haft i hele sit liv.

Uh Oh

Det var forfærdeligt. Jeg installerede Tinder for sjov og bare for at kneppe rundt med, når jeg keder, endte matcher med en pige og talte til hende for ligesom 2 uger og udvekslede numre og FB info. Hun var smuk, syntes virkelig cool, og vi delte en masse til fælles. Til sidst sagde hun, vi skal hænge ud, og jeg sagde sikker.

Vi mødte op på et indkøbscenter og bare gik rundt og talte i omkring en time, og jeg forlod. Efter jeg forlod, jeg vidste, at jeg ikke kommer til at forfølge hende. Over tekst hun syntes temmelig cool, men i person, hun var bare … slukket, idk Jeg kan ikke rigtig forklare det. Anyway, inden 2min mig at komme tilbage i bilen, texted hun mig ønsker at kende mit rigtige mening om hende nu. Kinda underligt, men uanset hvad hun synes underligt, så jeg svarede bare at sige ja, hun er cool og hvad. Stor fejltagelse.

I løbet af de næste 2 timer, jeg har modtaget over 80 tekster, omkring 10 opkald og et par VM’er, alle hendes gråd og sagde jeg har brug for at flytte ind hos hende og hendes far, fordi hun er selvmordstanker, og jeg havde brug for at tage sig af hende . Jeg var sløve med hende i at sige nej, og det kan ikke gå på længere, og for at stoppe kontakte mig, men intet ændret. Jeg var nødt til at slette min FB profil, blokere hendes nummer, etc.

Jeg har slettet den app efter det.

The Fat Guy

Jeg brugte Tinder, jeg er en fed grim satan, jeg matchet med en pige, der ikke var alt for lurvede leder, tekstet for et par dage, indtil vi var begge slukket. Jeg tog hende op, hun var meget sød, gik til middag på en japansk steak house og havde en god tid, drak nogle skyld. Hun foreslog vi gå tilbage til min plads (woo!)
Vi stoppe ved hendes lejlighed til at få sin bil, og hun ønsker at få tøj. Hun følger mig til mit hus, og vi gøre ud i min indkørsel til et par og begynder at bevæge sig i retning af huset, jeg er spændt, gunna få lagt og alle yessir, været et stykke tid.

Så vi er på min front veranda og hun går “eew, hvad er det” og peger på denne baseball størrelse tudse, der hænger ud på min veranda, dette er hans 2. år det der. Anyways jeg forklarer han er cool og jeg banke biller fra min veranda lys for at spise og ting hun går hen til ham, ser på mig, ligesom intens øjenkontakt og fortsatte til langsomt trampe på min tudse.

Nu på dette punkt, jeg oplevede flere følelser, chok, vrede, raseri. Jeg råbte til hende “wtf, hvorfor tog du gør det”, hvortil hun svarede: “Jeg ønskede at gøre dig gal, så du ville Rend mig hårdt” Jeg var målløs, mens jeg behandlede, hvad jeg lige havde været vidne til. Jeg fortalte hende at få fuck af min ejendom, hun flipper ud, vi råber frem og tilbage, jeg sprøjtede hende med slangen og hun endelig efterlader kun at dukke op 20 min senere topløs på min dæk i baghaven. Hun havde gik fra ned ad vejen og trak ligesom 6 strejkevagter ned fra min hegnet for at komme i baghaven.

Cops kom, hun råbte sin vej ud af problemer med dem og forlod.

Søen

Jeg har for nylig begyndt at bruge Tinder og sket at få pretty damn heldig med den første pige, jeg faktisk mødte op med. Vi mødtes og fik is og gjorde nogle udfærdigelsen og kram første gang, og igen en anden gang, men tredje gang var en ganske anden historie.

Hun og jeg mødte på en bar, som jeg plejer at gå til på onsdag aftener (mine venner arbejder der, og de har en stor speciel kaldet gruppeterapi). Hun endte med at blive temmelig beruset den aften, hvilket er usædvanligt for hende, og vi begyndte fjoller rundt efter overskrift til hendes lejlighed. På et tidspunkt fortalte hun mig, at hun var temmelig uerfaren og ønskede en god historie, hvis vi skulle tilslutte.

En eller anden måde, vi endte med at gå til en sø i midten af campus og fundet et afsides sted, hvor vi kneppede i næsten 2 timer. Manglende erfaring tilsyneladende gjorde meget for at påvirke hendes entusiasme, og det endte med at blive en pokkers god historie.

Vejret Girl på Phuket

Ikke mig, men en af mine venner hooked op med morgen vejr pige for de lokale nyheder station takket være Tinder.

Wow

Mig: “Du er min første Tinder match! Hej! ”
Hende: “Really”
Mig: “Yup!”
Hende: “Jeg ønsker at gnide min fisse hele dit skæg”
Mig: “Oh shit, det er sådan!”

Så efter at få hendes nummer og kalder hende jeg finde ud af, at hun er en hår stylist. Som er perfekt cuz jeg havde tre uger til min vens bryllup og havde brug for en trim. Også hun var super langt væk. Men med tilbud om en klipning / skæg trim foruden nogle voksne sjov, jeg var i. Jeg kører ud hele vejen til hendes sted. Vi ryger hendes hash og spise hendes svampe, derefter gå videre til forspil. Det er, når jeg finder ud af hun er en squirter. Som en sindssyg squirter. Ligesom, hun var at sætte håndklæder ned før vi begyndte.

Anyway, jeg gå til byen ved hjælp af min mund og hænder og sådan, og gøre ligesom de gør i porno. Jeg gør hende sprøjte overalt. Det var vanvittigt. Igen og igen. Det er ikke alle om min dygtighed, hun forklarede hun er meget nemt at cum.

Så mit skæg er dækket i hendes safter, og hun slikker den op fra buskede rødme og giver et blowjob. Det var vidunderligt. Så giver hun mig en klipning og skæg trim. Så gjorde vi nogle mere forspil og fuld af køn (jeg absolut ikke glemme kondomer.) Jeg har aldrig hooked op med en squirter før det, og jeg har ikke siden. Men jeg er absolut vil aldrig glemme det. Jeg holdt hendes Cumming to der ikke var nogen squirt venstre. Vi gik gennem to runder af håndklæde ændringer.

Det haircut var lidt kortere end jeg kan lide, men uanset hvad.

Briane! Jeg vil aldrig glemme vores nat sammen.

Golden

Den første person, jeg mødte på Tinder tissede på mig. Den anden kaldte mig den næste dag og beskyldte mig for medicinering ham i baren. Dette var især mærkeligt, fordi han alene tilbage uden selv at sige farvel til mig. Den tredje mødte mig til frokost og var aktivt aflæse på Tinder kampe gennem måltidet.

Drug House

Startede flirte med denne ene pige på Tinder. Til sidst fik hendes nummer og hun texted mig på daglig basis. Efter to uger at komme til at kende hinanden, hun beder mig om at være hendes date på en super bowl fest. Lød sjovt for mig, så jeg tænkte “Hvorfor ikke”.

Hun sagde parti var på 5, men hun ønskede at komme over omkring 330 selv om det var en ti minutters ride der. Helt regnede hun ønskede at tilslutte først, så jeg er helt forberedt mig selv for det. Hun dukker op, invitere jeg hende i, og jeg spørger “hvor lang tid, før vi nødt til at forlade?« Siger hun det allerede begyndt, så vi er nødt til at forlade nu. Jeg troede, det var underligt, men jeg fik i bilen og kørte der med blå kugler hele vejen. Det var på en restaurant, hun arbejdede på, og det var en medarbejdere og datoer fest. Når vi får der det temmelig meget har ikke startet. Stor overraskelse. Vi taler om en time og få hinanden at kende, men det er smertefuldt, fordi hun er så genert. Det var åben bar, men hun ikke drikker så jeg modstået fristelsen.

Til sidst hendes kolleger kommer og jeg møder dem. Hun fortalte mig en af dem var en ex. Det gjorde ikke rigtig gider mig. De virkede som gode. Lidt i scummy side selv. De alle lignede shaggy fra Scooby-Doo. De er alle omkring 22 og har et barn eller to, og har lav indkomst job.

Til sidst de overbevise hende til at drikke. En sip bliver en hel drink og én drikke bliver tre. Hun er virkelig beruset men stadig kinda flirtende. Jeg har ikke drikker noget og spillede det på den sikre side, fordi jeg kørte. Planen var at forlade halvvejs gennem og gå til et hus part. Så jeg køre hende og hendes kollegaer der. Sikke en forfærdelig idé. Vi får der, og det er en af de shittiest steder jeg nogensinde har set. Der var en 75-årig mand spiller Madden stedet for at se Super Bowl. Der var børn kører rundt, mens folk var gør forskellige lægemidler og taler om at sælge Crack sammen med gravide kvinder drikker.

Lidt ubehageligt, men fuck det. Vi spiller alle en drikke-spil, og derefter pigen går at gå til badeværelse ned hallen. Ca. 3 minutter senere to af kolleger gå ned hallen til veranda til at ryge. Omkring ti minutter går, og hendes ex rejser sig for at gå se, om badeværelserne åbne. Han kommer tilbage og lægger det på mig: “John …. Uhh …. Jen er at blive kneppet af disse to gutter lige nu. Gå ikke i badeværelset “.

Jeg var helt bedøvet. Jeg havde ingen idé om, hvad de skal gøre. Jeg sad der og lige set den super bowl. 5 minutter senere hun kommer ud bogstaveligt trække hendes bukser op. Hun ignorerer mig fuldstændigt og fortsætter med at spille. 5 minutter gå, og hun går til at ryge hash med en anden fyr. En fyr går til at kontrollere og kommer tilbage for at lade mig vide “Ja undskyld mand, hun er fucking ham nu også”. Fyrene ved bordet begynder at sige, hvordan nice en fyr jeg er, og at det stinker, at jeg er hendes dato og hun har kneppet tre fyre. Så begynder at få underlige. De begynder at hviske om mig og peger på mig. Var helt sikker enten ville få min røv sparket. Hun kommer tilbage jeg fortælle hende var forlader i 5. En fyr ved bordet stopper mig og siger “Vent! Hun har allerede fucked Tim, Bill, og Mark, jeg regnede mig og Mike kunne få en go og du kan have hende resten af natten! ”

Hvad. Den. Fuck. Jeg forlod straks med hende. Desværre hendes biler på min plads. Hun holdt siger hele bilen ride, hun hader det, når det sker, og det er derfor, hun ikke drikker. Tog den lange vej hjem, fordi jeg vidste, at hun var beruset. Hun forsøgte at bevise, at hun ikke var slapping selv og derefter sige “Jeg er ikke fuld, jeg ser de tre gule linjer i vejen. Jeg ved, der er kun to, men det er sådan jeg ved, jeg er ædru “. Fortælle hende at bo for en time, vel vidende, jeg kunne forlænge det, så hun kan blive ædru. Hun kaster en hvæse pasform, at hendes telefoner døde og hendes forældre er på udkig efter hende. Hun siger, at hun er nødt til at køre hjem med det samme. Kom hjem. Sig “K bye”. Hun undskyldninger og blade siger hun vil se mig snart. Aldrig tale med hende igen. Hun stillinger på Facebook i tre uger om hvordan dårlig hun fucked up, hvordan hendes kollegaer ikke tager hende alvorligt, og hvordan hun skal flytte på grund af det. “Åh”.

Thanksgiving

Mødte op med en pige fra Tinder, mens jeg var hjemme på Thanksgiving break. Tog hende op i min bil derefter fortsatte til finger og spise hende ud, og hun dejligt returneret favør. Jeg nævnte jeg ikke har nogen mere ukrudt, så hun gav mig nogle før hun forlod. Jeg gik hjem og derefter havde nogle rester, ingen klager her.

Broke

Jeg gik ud for at få drinks med en pige. Jeg fortsatte med at indrømme, at jeg var helt brød, og vi ville have til at splitte drikkevarer. Hun ikke kun betalt for de drikkevarer, men så har betalt for den mad, vi senere spiste, flere drinks, og gav mig en kvalitet BJ i slutningen af natten. Tak, Tinder!

Thai Frosset

Jeg mødte en op med en pige, så vi kunne se Frozen together.We faktisk set Frozen sammen. Hun var skuffet, og jeg var tryllebundet, jeg havde aldrig set det lort før.

Se flere pick up lines på TINDERSMOOTH for inspiration på deres blog.

Save